Invalidske platforme

U našoj ponudi ovih proizvoda za specijalne namene možete pronaći sve vrste stepenišnih platformi za korišćenje unutar i izvan objekta.

Malogabaritna konstrukcija i tih rad naših stepenišnih platformi, omogućavaju njihovo lako uklapanje u svaki stepenišni prostor, bilo da je prav ili zakrivljen uz izuzetno visoku bezbednost i funkcionalnost.

  • Vertikalne platforme za starije osobe i za osobe sa invaliditetom su efikasna zamena za lift. Platforme iz ovog segmenta takođe mogu biti namenjene korišćenju, kako unutar, tako i izvan objekta bilo koje namene. Predviđene da olakšaju pristup svakom objektu, lake i brze za ugradnju, naše vertikalne platforme uvek predstavljaju optimalno rešenje.
  • Stepenišne prevozne stolice su proizvod koji kada, zbog skučenosti ili velike specifičnosti prostora u koji treba ugraditi, nije preterano reći, ova “medicinska“ pomagala, za stare osobe ili osobe sa invaliditetom, sva druga zakažu, stupa na scenu i uspešno rešava naizgled nerešiv problem kretnje ovih ljudi kroz objekat.
  • Stepenišne platforme za starije osobe i za osobe sa invaliditetom