Usluga redovnog mesečnog održavanja i servisiranja

Kao i u mnogim drugim oblastima, ključ rešavanja problema je prevencija istih, iz tog razloga Vam nudimo sledeće usluge:

1. Usluga Redovnog mesečnog održavanja
 Redovno mesečno održavanje liftova u skladu sa važećim Pravilnikom o bezbednosti liftova (Sl. glasnik RS broj 101/10 od 06.01.2011. godine), uz angažovanje potrebnog potrošnog materijala uračunatog u cenu održavanja.  U cenu je uključen jedan redovni, obavezni, mesečni pregled i čišćenje postrojenja.
– Otklanjanje kvarova-zastoja u radu liftova (kao i manjih popravki), na poziv korisnika i naručioca, ili po inicijativi izvođača. Ovo obuhvata sve opravke liftova koje zaduženi radnik može da obavi u redovno radno vreme i bez angažovanja materijala, delova i sklopova, kao i radioničkih usluga izvođača.
– Hitne intervencije, na poziv naručioca (oslobađanje putnika iz zaglavljenih liftova), svakim danom u vremenu 0-24 časa, od strane ovlašćene službe hitnih intervencija.

2. Usluga Servisiranja
– Nužni poslovi po nalogu naručioca ili po instrukcijama izvođača
– Vanredni servis svih liftova, pogotovo kod liftova više spratnosti, većih brzina i složenije komande.
– Popravke liftova, koje obuhvataju otklanjanje utvrđenih nedostataka, uz angažovanje pomoći dodatnog radnika, materijala, delova i sklopova, kao i radioničkih usluga, po predlogu izvođača ili zahtevu naručioca, a u skladu sa zajednički utvrđenim opisom radova (stanje liftova i potrebe naručioca).

Dežurstvo radnika izvođača, na određenim ili svim liftovima, a koje podrazumeva:
stalno prisustvo jednog radnika – liftmontera u objektima naručioca, radnim danom u vremenu od  7:30 do 15:30 časova, ili drugom vremenu kako se strane dogovore;
 – Stalno dežurstvo van redovnog radnog vremena i neradnim danima i praznicima;
– Privremeno dežurstvo – prisustvo radnika pri punjenju i pražnjenju objekta.
– Vanredno čišćenje liftova obuhvata uklanjanje po lift štetnih i zapaljivih materija (materijal koji nije proizvod/posledica rada, održavanja ili popravki liftova) iz mašinske kućice, iz voznog okna i sa krova kabine.

U svakom trenutku naš stručni tim je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja, očekujemo Vaš poziv!

Usluga redovnog mesečnog održavanja i servisiranja